Eiken tafels

Onze massief eiken tafels zijn gemaakt van het mooiste eikenhout. Wij verkopen rustiek eiken tafels, dit betekent dat er mooie knoesten in het hout zitten. Dit geeft het hout zijn robuuste uitstraling!
Vanaf 625,- euro
Tafel samenstellen

Oud eiken tafels

Oud eiken tafels zijn gemaakt van prachtige oude doorleefde eiken balken. Deze populaire tafel is een echte eyecatcher in uw interieur. Met zo`n tafel heb je een stukje geschiedenis in huis, een tafel met een goed verhaal!
Vanaf 695,- euro
Tafel samenstellen

Eiken boomstam tafels

De natuurlijke looks van de originele stamrand en het industriële uiterlijk van de stalen poten, geeft deze tafel zijn stoere robuuste uitstraling. Er is keuze uit veel verschillende onderstellen!
Vanaf 625,- euro
Tafel samenstellen

Ronde tafels

Omdat je aan een ronde tafel iedereen goed kan zien, geeft dit extra sfeer! We hebben ze in strak en dun maar ook in dik en robuust. Ook als je een extra grote wilt.
Vanaf 545,- euro
Tafel samenstellen

Ovale tafels

De ovale tafel is op dit moment erg populair. We hebben ze van nieuw rustiek eiken en van oud eiken. Visgraat en mooie slanke modellen hebben we ook.
Vanaf 945,- euro
Tafel samenstellen

Salontafels

Met een mooie salontafel is je woonkamer compleet. Bij Markante Tafels hebben we veel modellen. Van stak tot robuust, laat je inspireren door de foto`s. en stel je tafel samen.
Vanaf 500,- euro
Tafel samenstellen

Eiken visgraat tafels

Onze eiken visgraat tafels zijn en prachtig stukje vakwerk. In verschillende modellen en maten leverbaar.
Vanaf 1095,- euro
Tafel samenstellen