Tafel verleng systeem

Eenvoudig ontwerp

Het tafel verleng systeem is een eenvoudig slim mechanisme. Hierdoor kun je het verlengstuk moeiteloos tevoorschijn halen wanneer dat nodig is en het net zo gemakkelijk weer opbergen wanneer je de extra ruimte niet nodig hebt.

Duurzame materialen

Het product is vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Stevige materialen zorgen voor een stabiele en betrouwbare verlenging van je tafelblad.

Eenvoudig te gebruiken

Geen ingewikkelde installaties of gereedschap nodig. Met het gebruiksvriendelijk ontwerp kun je het verlengstuk snel en zonder gedoe aan je eettafel bevestigen.

Esthetische afwerking

Het verlegstuk wordt gemaakt van hetzelfde blad. Dat betekent als je een tafel van bijvoorbeeld 200 cm voor het dagelijks gebruik wilt en je wilt een  40 cm lang verlengstuk, dan besteld u een blad van 240 cm en daar zagen we dan 40 cm af voor het verlengstuk. Het mooie is dat de nerven gewoon doorlopen als het verlengstuk is gemonteerd.

Ruimtebesparend

Wanneer niet in gebruik, kunt u het aanzetstuk bewaren op een handige plek. Het neemt minimale ruimte in beslag, waardoor het een slimme en praktische oplossing is, zelfs voor kleinere woonruimtes.

Mogelijkheden

Het verlengsysteem is alleen mogelijk bij rechthoekige tafels. De tafel kan aan één of aan twee kanten verlengd worden. Het blad kan maximaal 60cm per kant worden verlengd. 

Kosten

U betaald de totale lengte van het blad. Daarbij komt €150,- voor de kosten van het systeem en de montage hiervan. Deze kosten zijn per kant.

Waarom Markante Tafels?

Eenvoudig samenstellen

We houden het simpel doordat u zelf eenvoudig een tafel samen kunt stellen. Als u inspiratie wilt opdoen, staan er veel voorbeelden van reeds afgeleverde tafels op de site. Alle prijzen op de website en webshop zijn incl. btw.

Bezorgservice

Doordat we uitsluitend massief hout gebruiken, zijn de tafels behoorlijk zwaar. Voor € 50,- bezorgen we de tafel in de Randstad, daarbuiten afhankelijk van de afstand. We zetten de tafel graag bij u in huis, wel vragen we of er iemand bij de levering aanwezig kan zijn die kan helpen sjouwen. De tafel wordt namelijk door één persoon bezorgt.

Onderstellen en poten

Omdat we veel verschillende onderstellen hebben, zijn er veel mogelijkheden. De meeste combinaties zijn mogelijk. Ook als u zelf een idee hebt kunt u dat aan ons doorgeven en kunnen we kijken of we het voor u kunnen maken. Heeft u al een onderstel, dan koopt u alleen een tafelblad.

Showroom 

U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel om de eiken tafels te bekijken of zomaar even te oriënteren.

We hebben veel onderstellen en losse (oud) eiken bladen staan.

We geven u vrijblijvend advies over verschillende combinaties, afwerkingen en kleuren en denken als u wilt graag met u mee.

Let op! De webshop only producten staan niet in de showroom!!

Maatwerk o.b.v. offerte

Maatwerk is natuurlijk mogelijk. We hebben al veel grote en bijzondere maten gemaakt. Geef uw wensen op, dan maken we als het kan dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Openingstijden van de showroom

Maandag : 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag : 10.00 - 17.00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag : 10.00 – 17.00 uur 

Vrijdag : 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag : 10.00 – 16.00 uur  

Zondag gesloten

Het is ook mogelijk om eventueel `s avonds een afspraak te maken.

0