Oud eiken tafels

Prachtige betaalbare maatwerk tafels

Maatwerk

Zelf samenstellen

Scherpe prijzen

Bezorgservice

Showroom

Groot assortiment

Oud eiken tafels

Oud eiken tafels zijn gemaakt van prachtige oude doorleefde eiken balken. De oude balken hebben dienst gedaan als gevelbekleding en gebinten van oude graanschuren en boerderijen in oost Europa. Door de jaren heen hebben de weersinvloeden ervoor gezorgd dat elke plank zijn unieke karakter en uitstraling heeft verkregen. 

Deze zeer populaire tafel is een echte eyecatcher in uw interieur. Met deze tafel heb je een stukje geschiedenis in huis, een tafel met een goed verhaal!

Massief hout

De tafels zijn gemaakt van 5 cm dik massief oud eiken en kunnen in verschillende afmetingen geleverd worden. Als je precies maatwerk wilt, kan dat natuurlijk ook.

Ruig oud eiken

Ook hebben we de extra ruige variant. Dat is de buitenkant van de schuur. Niet geschaafd, alleen geborsteld. Deze kost €50,-/m2 extra.

Onderstellen

U kunt kiezen tussen de verschillende poten en onderstellen op de website, alle variaties zijn mogelijk. 

Afwerking

Er zijn verschillende manieren om het hout af te werken. We kunnen het oliën, daardoor komt de houtstructuur mooi naar voren. We kunnen het tafelblad ook afwerken met ultra matte lak, waardoor het lijkt of de tafel onbehandeld is. Beide bewerkingen zijn geschikt voor normaal intensief gebruik.

Ook is het mogelijk om het hout vooraf te borstelen, daardoor krijgt het hout een nog doorleefdere uitstraling. 

De tafels bekijken

Graag laten we de verschillende varianten zien in onze showroom.

Prijzen

Alle prijzen staan in de webshop.

Maatwerk

Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Geef hieronder dan zo duidelijk mogelijk jouw wensen op, dan maken wij een passende aanbieding voor je.

0