Stalen eettafel poten

Staal

De stalen onderstellen zijn gemaakt van een goede kwaliteit staal en vakkundig in elkaar gelast. De onderkant is dicht en wordt afgeleverd met bescherm dopjes.

Kleur

De verschillende modellen worden standaard in zwart geleverd maar kunnen in de meeste gevallen ook in antraciet, wit en transparant gepoedercoat worden.

Hoogte

De standaard hoogte van de onderstellen is 72 cm. Met het tafelblad erbij komt de totale tafel hoogte tussen de 76 en 77cm. Dat is de meest gangbare maat voor een tafel.

Maatwerk

Heeft u zelf een idee voor een onderstel, dan kunnen we dit waarschijnlijk gewoon voor u maken.

Stuurt u ons een duidelijke tekening met maten of eventueel een foto, dan kunnen we een vrijblijvende prijsopgave doen.

Waarom Markante Tafels?

Eenvoudig samenstellen

We houden het simpel doordat u zelf eenvoudig een tafel samen kunt stellen. Als u inspiratie wilt opdoen, staan er veel voorbeelden van reeds afgeleverde tafels op de site. Alle prijzen op de website en webshop zijn incl. btw.

Bezorgservice

Doordat we uitsluitend massief hout gebruiken, zijn de tafels behoorlijk zwaar. Voor € 50,- bezorgen we de tafel in de Randstad, daarbuiten afhankelijk van de afstand. De chauffeur die de tafel bij u aflevert is alleen, natuurlijk kan hij u helpen met het binnen brengen, maar alleen als er genoeg mankracht bij is!

Onderstellen en poten

Omdat we veel verschillende onderstellen hebben, zijn er veel mogelijkheden. De meeste combinaties zijn mogelijk. Ook als u zelf een idee hebt kunt u dat aan ons doorgeven en kunnen we kijken of we het voor u kunnen maken. Heeft u al een onderstel, dan koopt u alleen een tafelblad.

Showroom

Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom in Capelle aan den IJssel om de tafels te bekijken of zomaar even te oriënteren. We hebben veel tafels, losse bladen en onderstellen staan. We geven u vrijblijvend advies en denken als u wilt met u mee. Kom langs en laat het mooie hout u overtuigen. 

Maatwerk o.b.v. offerte

Maatwerk is natuurlijk mogelijk. We hebben al veel grote en bijzondere maten gemaakt. Geef uw wensen op, dan maken we als het kan dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Openingstijden van de showroom

Maandag : 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag : 10.00 - 17.00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag : 10.00 – 17.00 uur 

Vrijdag : 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag : 10.00 – 16.00 uur  Zaterdag 1oktober sluiten we om 14.00 uur

Zondag gesloten

Het is ook mogelijk om eventueel `s avonds een afspraak te maken.

0