Stalen onderstellen

Staal

De stalen onderstellen zijn gemaakt van een goede kwaliteit staal en vakkundig in elkaar gelast. De onderkant is dicht en wordt afgeleverd met bescherm dopjes

Kleuren

De verschillende modellen worden standaard in zwart geleverd maar kunnen in de meeste gevallen ook in antraciet, wit en transparant gepoedercoat worden.

Hoogte

De standaard hoogte van de onderstellen is 72 cm. Met het tafelblad erbij komt de totale tafel hoogte tussen de 76 en 77cm. Dat is de meest gangbare maat voor een tafel.

Maatwerk

Heeft u zelf een idee voor een onderstel, dan kunnen we dit waarschijnlijk gewoon voor u maken. Maatwerk kan alleen bij stalen onderstellen.

Waarom Markante Tafels?

Eenvoudig samenstellen

We houden het simpel doordat u zelf eenvoudig een tafel samen kunt stellen. Als u inspiratie wilt opdoen, staan er veel voorbeelden van reeds afgeleverde tafels op de site. Alle prijzen op de website en webshop zijn incl. btw.

Bezorgservice

Doordat we uitsluitend massief hout gebruiken, zijn de tafels behoorlijk zwaar. Voor € 50,- bezorgen we de tafel in de Randstad, daarbuiten afhankelijk van de afstand. We zetten de tafel graag bij u in huis, wel vragen we of er iemand bij de levering aanwezig kan zijn die kan helpen sjouwen. De tafel wordt namelijk door één persoon bezorgt.

Onderstellen en poten

Omdat we veel verschillende onderstellen hebben, zijn er veel mogelijkheden. De meeste combinaties zijn mogelijk. Ook als u zelf een idee hebt kunt u dat aan ons doorgeven en kunnen we kijken of we het voor u kunnen maken. Heeft u al een onderstel, dan koopt u alleen een tafelblad.

Showroom 

U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel om de eiken tafels te bekijken of zomaar even te oriënteren.

We hebben veel onderstellen en losse (oud) eiken bladen staan.

We geven u vrijblijvend advies over verschillende combinaties, afwerkingen en kleuren en denken als u wilt graag met u mee.

Let op! De webshop only producten staan niet in de showroom!!

Maatwerk o.b.v. offerte

Maatwerk is natuurlijk mogelijk. We hebben al veel grote en bijzondere maten gemaakt. Geef uw wensen op, dan maken we als het kan dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Openingstijden van de showroom

Maandag : 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag : 10.00 - 17.00 uur

Woensdag gesloten

Donderdag : 10.00 – 17.00 uur 

Vrijdag : 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag : 10.00 – 16.00 uur  

Zondag gesloten

Het is ook mogelijk om eventueel `s avonds een afspraak te maken.

0