Onderstellen & Poten

Onderstellen en poten hebben we in vele varianten.

Staal

De stalen onderstellen zijn gemaakt van een goede kwaliteit staal en vakkundig in elkaar gelast. De onderkant is dicht en wordt afgeleverd met bescherm dopjes.

De verschillende modellen worden standaard in zwart geleverd maar  in de sommige gevallen ook in witte  en transparante uitvoering gecoat worden.

De stalen standaard U, A, X en trapizium  poten van koker 10×10 cm  hebben geen meerprijs op de tafel.

De andere modellen geven een meerprijs zoals u in de webshop kunt zien. 

Hout

De houten onderstellen zijn gemaakt van eiken hout en de meeste hebben een dikte van 12×12 cm We kunnen de houten onderstellen afwerken met dezelfde afwerking  als de tafels.

Maatwerk

Heeft u zelf een idee voor een onderstel, dan kunnen we dit waarschijnlijk gewoon voor u maken. Maatwerk kan alleen bij stalen onderstellen.

Waarom Markante Tafels?

Eenvoudig samenstellen

We houden het simpel doordat je zelf eenvoudig een tafel samen kunt stellen. Als je inspiratie wilt opdoen, staan er veel voorbeelden van reeds afgeleverde tafels op de site. Alle prijzen op de website en webshop zijn incl. btw.

Bezorgservice

Doordat we uitsluitend massief hout gebruiken, zijn de tafels behoorlijk zwaar. Voor € 50,- bezorgen we de tafel in de Randstad, daarbuiten afhankelijk van de afstand. De chauffeur die de tafel bij je aflevert is alleen, natuurlijk kan hij je helpen met het binnen brengen, maar alleen als er genoeg mankracht bij is!

Onderstellen en poten

Omdat we veel verschillende onderstellen hebben, zijn er veel mogelijkheden. De meeste combinaties zijn mogelijk. Ook als je zelf een idee hebt kun je dat aan ons doorgeven en kunnen we kijken of we het voor je kunnen maken. Heb je al een onderstel, dan koop je alleen een tafelblad.

Showroom

Uiteraard ben je welkom in de showroom in Capelle aan den IJssel om de tafels te bekijken of zomaar even te oriënteren. We hebben veel tafels, losse bladen en onderstellen staan. We geven je vrijblijvend advies en denken als je wilt met je mee. Kom langs en laat het mooie hout je overtuigen. 

Maatwerk o.b.v. offerte

Maatwerk is natuurlijk mogelijk. We hebben al veel grote en bijzondere maten gemaakt. Geef je wensen op, dan maken we als het kan dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Openingstijden

Donderdag : 13.00 – 18.00 uur (14/10/2021 gesloten)
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 10.00 – 16.00 uur
Zondags gesloten

Op andere dagen ben je welkom op afspraak, ook `s avonds is mogelijk. Buiten de openingstijden graag van te voren even bellen of mailen.

0